Vitalis Healthcare - Биопродукти

Vitalis Healthcare - Биопродукти

Vitalis Healthcare - Биопродукти

Контакти:

0883 36 98 76

гр. Русе

sales@bio-vitallis.eu

100 % БИО ПРОДУКТИ

“Тялото е храм на душата. Цял живот се учим да подхождаме към тялото с внимание, с търпение и със знанието за това какво трябва да направим, за да го съхраним.” 
Добре дошли, приятели, в нашия свят, посветен на здравословен и качествен начин на живот. Вдъхновени и отдадени сме на мисията все повече хора да променят своите мисли към една по-различна от общоприетата нагласа и предприемане на едно по-хармонично житейско пътуване – към прецизно хранене, предлагайки им еко- и биопродукти с гарантиран произход.

Нашите любими продукти :


Масло от бял трън
Маслото от бял трън (Silybum marianum) e натурален продукт, богат на витамин (A, D, E, F и др.) минерали и микроелементи (мед, цинк, селен, йод, бор и др.), използван в медицината от 2000 г. Антиоксидантният му ефект върху черния дроб е десет пъти по-силен от този на витамин Е, което го прави един от най-ефикасните хепатопротектори.

Лечебни свойства:
Понижава нивата на холестерола;
Намалява резистентността към инсулина при хора с диабет от втори тип, които имат и цироза;
Ограничава растежа на туморните клетки при рак на гърдата, простатата; рак на шийката на матката; рак на кожата; рак на езика; рак на пикочния мехур; рак на дебелото черво; левкемия;
Минимизира страничните ефекти от химиотерапия;
Подобрява функцията на бъбреците;
Облекчава болките при менструация;
Помага при заболявания като дерматит, екзема, псориазис;
За повишаване съпротивителните сили на организма към инфекциозни заболявания след прекарани операции;
При остри и хронични заболявания на дихателната система (бронхити, плевмонии и други);
Подпомага функцията на черният дроб и спомага за лечението на хепатит В и С;
Повишава мъжката потентност.

Състав: 100% натурално студено пресовано масло от бял трън (Silybum marianum)
При направените тестови протоколи 2015 – новата селекция е с 81,59 пункта по-богата на токофероли (витамин Е), което е изключителен успех за продукта ни.

Риган (Origanum vulgare)

100% натуралното етерично масло от Риган (Origanum vulgare) има най-мощнатаантимикробна, противогъбична, антибиотична, антивирусна и противопаразитна активност.  Ценното масло от Риган е особено ефективно срещу различни резистентни към антибиотици бактерии, като Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus aureus, срещу различни гъбички и дрожди, включително Candida albicans и срещу всички познати форми на свръхустойчиви щамове на патогенни микроорганизми. Етеричното масло от Риган разрежда кръвта, пречи на образуването на тромби и предпазва сърцето от инфаркт и инсулт.

Обикновеният Риган (Origanum vulgare) е многогодишно тревисто растение от семейство Устноцветни (Lamiaceae). Широко използван в традиционната средиземноморска кухня като любима подправка и лечебна трева. Чистото етерично масло от Риган е мощен естествен антибиотик, защитава активно от вируси, противопоставя се успешно на редица гъбични инфекции и е изключително ефикасно средство в борбата срещу кожните заболявания.

100% натуралното етерично масло от Риган е мощен фунгицид − само малка концентрация от етерично масло от Риган е достатъчна, за да унищожи всички гъби от Candida albicans. Благодарение на тази силно изразена противогъбична активност с успех се използва за лечение на упорити гъбични инфекции, като: вагинална кандидоза (млечница), гъбични инфекции по кожата, гъбички по краката и ноктите.
Основните биоактивни компоненти в натуралното масло от Риган са веществата тимол и карвакрол. Те притежават мощно бактерицидно действие и подсигуряват ефективността на маслото от Риган срещу различни бактериални инфекции и резистентни болестотворни бактерии. Последните клинични изследвания доказват, че карвакролът, съдържащ се в етеричното масло от Риган убива Bacillus anthracis (причинителя на антракс). Ето защо това ценно етерично масло е известно като мощен природен антибиотик.

100% натуралното етерично масло от Риган се използва за лечение на храносмилателни проблеми (болки в стомаха, подуване на корема и газове), за лечение на стомашно-чревни нарушения, урогенитални инфекции, контрол на паразити. Приемането на ценното етерично масло нормализира процесите на производство на жлъчни и стомашни сокове, подобрява храносмилането. Смята се, че оригановото масло ускорява метаболитните процеси и допринася за редуциране на наднорменото тегло. Натуралното масло от Риган е силен антисептик и регулира числеността на патогенните микроорганизми в червата, особено на Escherichia coli и Candida albicans.

Етеричното масло от Риган стимулира имунната система и проявява антивирусни свойства.  С успех се използва за профилактика и лечение на респираторни вирусни заболявания (като настинка и грип) и възпалителни процеси в носоглътката (напр. тонзилит). Благодарение на антисептичната, бактерицидна, муколитична, антиспазмична и антиоточна активност върху бронхите етеричното масло елиминира бронхоспазма и бронхиалното дразнене, прочиства бронхите и премахва отока и благоприятства лечението на инфекциите на горните дихателни пътища. Маслото от Риган е безценно при астма и бронхит.

Противовъзпалителните, бактерицидните и фунгицидни качества на ценното етерично масло от Риган са изключително ценени при лечение на кожни инфекции (напр. гъбички, акне, екзема, херпес), ухапвания от насекоми, гъбични инфекции или вирусни заболявания (напр. херпес зостер, херпес симплекс). Висококачественото масло може локално да очисти херпесния блистер и успешно да се бори с инфекцията.

Благодарение на силните си антибактериални и антисептични свойства маслото от Риган намира също така широко приложение в стоматологията − при  болезнена инфекция, засягаща зъба или венеца, при различни инфекции в устната кухина, при лечение на кандидоза на устната кухина (гъбички в устата). Редовната употреба на 100% чисто етерично масло от Риган допринася значително за подобряване здравето и хигиената на устната кухина и гърлото.

Маслото от Риган укрепва психиката, премахва психическото изтощение и умора.

ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО
Кашлица и бронхит, ангина
Възпалителни процеси в носоглътката
Ревматизъм, артроза, артрит
Гъбични инфекции по кожата и стъпалата
Гъбички на ноктите
Херпес
Кожни заболявания (екзема,акне), алергии, обриви

Доставки в цялата страна на телефон 0883369876 и https://bio-vitallis.eu/dostavkaSlider
Slider