Дентален център Д-р Корчев град Благоевград

Дентален център Д-р Корчев град Благоевград

Дентален център Д-р Корчев град Благоевград

Контакти:

0887 36 66 04

073 / 88 56 56

Благоевград, ул. Д-р Христо Татарчев №13

 Дентален център Д-р Корчев е модерна интердисциплинарна клиника, проект на д-р Андон Корчев, осъществен на базата на 30 годишен опит в денталната медицина.

Услуги на дентален център Д-р Корчев.

Моделът на съвременните дентални и медицински клиники от висок клас е тясно специализиран. Обособени кабинети със специфична апаратура, материали и организация. Профилирани дентални лекари и асистенти са задължителният минимум, за да очаквате първокласно лечение.

Брекети – система Деймън.

Системата Деймън (Damon braces) е наистина върховно постижение в подреждането на зъбите и лечението на ортодонтските проблеми, тъй като елиминира огромна част от недостатъците на класическите брекети.

Техният принцип на работа е базиран на малките сили с които се преместват зъбите. Това е така, защото няма триене между брекетите и еластичните дъги. Това води до минимален дискомфорт по време на лечението. Също така интервалите на обслужване (времето между посещенията) са много по-дълги. Цялото лечение изисква по-малко (между 4-6) посещения.

Концепцията на системата Деймън е насочена към правилното подреждане на зъите без да се налага вадене на зъби, нещо което често се прилагаше при класическото лечение, когато липсва достатъчно за правилното подреждане на зъбните дъги. Размерът на брекетите е по-малък и еластичните дъги се закрепват за тях посредством автоматични ключалки. Това позволява поддържане на по-добра хигиена и по-бърза подмяна на дъгите. Това е огромно улеснение за пациента.

 

Slider
Slider