Янкулови Клиник - Дентална клиника град Петрич

Янкулови Клиник - Дентална клиника град Петрич

Янкулови Клиник - Дентална клиника град Петрич

Контакти:

0888 21 58 59

Петрич, ул. Георги Уромов №1А.

dr.yankulov@abv.bg

Янкулови – Дентал клиник е със седалище град Петрич.
Клиниката е оборудвана с модерна дентална апаратура, което позволява предлагането на най-съвременни методи за диагностика и лечение. Осигурен е максимален комфорт за пациента и най-високо ниво на хигиена.


Янкулови – Дентал клиник разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти – специалисти по обща стоматология.

Предлага услуги по обща дентална медицина, която включва диагностика, профилактика и лечение, пълна гама от процедури на общата стоматология с най – напредналите методи и техники на лечение и възстановяване.

Стоматологичното лечение е в затворен цикъл на най – съвременно равнище.

Янкулови – Дентал клиник работи с висококачествени материали на доказани производители. Предлага дентални услуги на достъпни цени.

Денталните специлисти на клиниката се стремят да осигуряват и предоставят на своите пациенти, оптимални дълготрайни резултати.

Клиниката предлага обслужване на най – високо европейско ниво. В крак с най – последните новости в областта на денталната медицина Янкулови – Дентал клиник се стреми да предложи на своите пациенти лечение от най-висок клас.

Връзката с пациентите се базира на взаимно уважение, доверие и коректност.

Стоматологичният кабинет се ръководи от д-р Илия Янкулов – лекар по дентална медицина.

Част от екипа е д-р Дафина Янкулова – дентален специалист с богат опит в стоматологичния бранш. Тел. за контакт : 0888171010.
Заповядайте в Янкулови – Дентал клиник – Петрич, където ще се погрижат за Вашата красива усмивка и добро самочувствие !

Slider
Slider