Малина Николова - Ясновидка град Пловдив

Малина Николова - Ясновидка град Пловдив

Малина Николова - Ясновидка град Пловдив

Контакти:

0884 50 73 35

Пловдив, ул. Кавала №18

Ясновидката Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия,която умее да разваля магии и да връща щастието в живота.Тя продължава пътя на известните си родственички баба Сабина и баба Таня,водена от желанието да твори добро.
Ясновидката има пророчески способности още от много малка.Сънищата и се сбъдват още от дете и оттогава познава какво ще се случи както със самата нея,така и с хората,които я заобикалят.

Пророчицата предсказва както бъдещето,така и миналото.За да прозре в бъдещето и миналото на човека са й необходими само собственото име и навършените години.С тези данни отговаря на въпросите,които й се задават,без тя да пита.

Помогнала е на много млади хора-бездетни жени и влюбени двойки.Самата тя е преживяла много,докато се сдобие със свои рожби и затова не е връщала нито една жена,която се е нуждаела от помощта й. Помогнала е и на много влюбени двойки и семейства.Но в тези случаи може да помогне само ако са разделени под влиянието на външни сили.Тогава всичко е поправимо.Но ако съдбата им е да не са заедно,нищо не може да се направи.

При стрес и уплаха ясновидката прилага процедурата леене на куршум.Прави защита за да не могат отново други да се намесят в съдбата на човека. 
Ясновидката дава консултации по телефона и приема лична среща всеки делничен ден и в събота от 9ч до 17ч в град Пловдив.

Slider
Slider