Д-р Кремена Хаджиева - хомеопат град Варна

Д-р Кремена Хаджиева - хомеопат град Варна

Д-р Кремена Хаджиева - хомеопат град Варна

Контакти:

0888 22 18 88

0889 53 60 07

Варна, ул. Христо Попович № 36Б

Частен лекарски кабинет по класическа хомеопатия

Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ Д-р Хаджиева е частен лекарски кабинет по класическа хомеопатия създаден от доктор Кремена Хаджиева. Кабинетът се намира в град Варна.

Доктор Кремена Хаджиева е специалист хомеопат, практикуващ в частен лекарски кабинет на територията на град Варна.

Доктор Хаджиева, завършва висшето си образование по медицина през 1994 г. в град Плевен. През 2000 г. започва да практикува хомеопатия в град Варна.

Хомеопатията, наричана още нежната медицина е ефикасна, достъпна и няма странични ефекти. Целта на доктор Хаджиева е да помага на хората по естествен и безопасен начин. За да сме здрави е необходимо да има баланс между физическото, умственото и емоционалното ниво.

Правилното хомеопатично лечение, укрепва имунната система и възстановява вътрешната хармония на организма.Лечение с хомеопатия се назначава предимно при бременност, грипни състояния, хронични заболявания, гастрит, бронхит. Освен това е доста ефикасен вид лечение и при травми, изкълчване, уплаха, натъртване, пубертет, стрес, изгаряния и други проблеми.

При поява на здравословен проблем, не се колебайте да потърсите медицинската помощ на доктор Кремена Хаджиева за професионална медицинска консултация, преглед или лечение.

 

Работно време:
Понеделник и Петък: 10:00ч. – 13:00ч.
Сряда – д-р Янева: 15:00ч. – 17:00ч. 
Вторник и Четвъртък: 12:00ч. – 18:00ч.
Тел: 0889 53 60 07

Slider
Slider