МБАЛ Вита - град София

Многопрофилна болница за активно лечение - Вита

МБАЛ Вита - град София

Контакти:

02 45 22 000

0889 92 20 00

ул. Филип Кутев №10

vitabaza2@vita.bg

“Вита” е създадена през 1991 година от двама лекари – специалисти – д-р Стоянка Стойнова и д-р Тихомир Савчев и получава регистрация като първото частно здравно заведение в София на 04.01.1992 година. За изминалите години е извървян дълъг и труден път – от трите кабинета и малкия лабораторен бокс до създаването на първата в София частна многопрофилна болница за активно лечение “Вита”.

Днес здравното заведение разполага с две бази в София, снабдени с най-модерната техника за диагностика, лабораторно оборудване, операционен блок от последно поколение, уютен стационар с над 200 легла и лекари – доказани професионалисти в над 30 области на съвременната медицина.


Водещите принципи в работата на целия екип са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент.

Благодарение на използваната технология, специализацията, персонал и качество на услугите, МБАЛ Вита бе избрана за “Болница на годината” на Националните медицински награди за 2018 г.

“Вита” е оторизираното здравно заведение в България за издаване на медицински сертификати на заминаващите в САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия.

Многопрофилна болница за активно лечение Вита включва болничен стационар с над 200 болнични легла, болнична аптека, седем операционни зали, модерна реанимация и следните отделения:

Slider
Slider