ЕвроДерма - Дерматологична клиника град София

ЕвроДерма - Дерматологична клиника град София

ЕвроДерма - Дерматологична клиника град София

Контакти:

0700 200 17

0884 342 246

София, бул. Пенчо Славейков 4

euroderma.clinic@gmail.com

Клиника ЕвроДерма е основана през 2013 година и е резултат на общото желание и ентусиазъм на трима от водещите дерматолози в България – д-р Хитова, доц.Казанджиева и проф.Цанков . Ние решихме да обединим знанията и уменията си в различни области на нашата специалност и да предложим на пациентите си съвременно, модерно, европейско ниво на дерматологични, венерологични и естетични прегледи и консултации.

Клиниката разполага с хирургичен СО2 лазер за оперативни процедури, фраксел за заличаване на белези и корекция на бръчки, отстраняване на брадавици, себорейни кератози, фиброми и други доброкачествени новообразувания на кожата; АЛМА лазер за естетични процедури – заличаване на капиляри,хемангиоми и малки венозни съдове, отстраняване на нежелано окосмяване, лазерно лечение на гъбички на ноктите, премахване на татуировки и хиперпигментации; лазерен неоперативен лифтинг – ClearLift; апарат ГУНА- фореза за колагенова мезотерапия; апарат Coccon за въздействие върху целулита; електрокоагулатор; селективна диагностика на микотичните заболявания; стандартни и специфични алергологични тестове – епикутанно тестуване, прик тест, тест за кожна чувствителност; дерматоскопия и всичко, което е необходимо за да е пълно и точно лечението.

В клиника ЕвроДерма се работи само с одобрени сертифицирани продукти и машини, след преминато съответно обучение. Задължително се провеждат периодични поддържащи курсове и работни срещи по определени сектори. Към клиниката има разкрити четири специализирани центъра. Тук се провеждат и клинични проучвания,одобрени от ИАЛ,под надзора на местната Етична Комисия.

Специалистите в Клиника ЕвроДерма са известни имена в българската дерматология, с голяма практика, високо квалифицирани, с множество публикации и специализации в чужбина

 

д-р Мариела Хитова, чл.- кор. проф. д-р Николай Цанков, д.м.н., доц. д-р Жана Казанджиева д.м., проф.Мирослава Кадурина д.м.н., д-р Ася Николова, д-р Малена Герговска, д-р Кристина Рачева, д-р Людмила Цанкова, д-р Лилия Константинова, д-р Маринела Прокопова, д-р Иван Богданов.

Манипулации:

  • Дерматологични прегледи и процедури
  • Венерологични прегледи и консултации
  • Естетична медицина

Центрове:

  • Специализиран център за лечение на хемангиоми в кърмаческа и детска възраст към Дерматологична Клиника „ЕвроДерма“
  • Център за лечение на микози (гъбични инфекции по кожата и ноктите)
  • Клиника за лечение на Витилиго „Vitiligo Clinic”
  • Център по Алергични Кожни Заболявания към Дерматологична Клиника “ЕвроДерма”
Slider
Slider