Феде ин Мария - дом за възрастни хора град Пловдив

Феде ин Мария - дом за възрастни хора град Пловдив

Феде ин Мария - дом за възрастни хора град Пловдив

Контакти:

0877 85 53 00

0896 31 77 52

Пловдив, ул.Проглед №2

fedeinmaria2010@abv.bg

Дом за възрастни хора “FEDE IN MARIA” се намира на удобно и комуникативно място в района на град Пловдив (в село Ягодово с постоянен градски автобус №22). Местността е тиха и спокойна, далеч от суматохата.

Чрез основните си функции, домът подобрява общото състояние и качеството на живот на страдащия човек, осигурява спокойствие и комфорт, спестява време и неприсъщи ангажименти. На разположение е висококвалифициран персонал, както и 24-часова грижа при нужда.

Дом за стари хора “FEDE IN MARIA” работи за подобряване качеството на живот на хора във възраст, която вече не им позволява да се движат и да са самостоятелни “както едно време”. За това и Нашата цел е да ви предоставим възможността да се грижим Ние за Вас, за да имате едно по-спокойно и сигурно бъдеще. Подготвили сме специално обучен медицински екип от лекари, рахабилитатори, медицински сестри, социален работник и болногледачи, които да бдят над Вас. Понеже всеки е различен, затова имаме индивидуално отношение към всеки един човек.

Домът за стари хора “FEDE IN MARIA” извършва при спазване на всички законови изисквания, следните дейности:

  • Целодневно (денонощно) или почасово медицинско наблюдение;
  • Целодневна (денонощна) или почасова специализирана и качествена здравна грижа по обгрижване на пациентите, с цел подобряване качеството на живот;
  • Различни видове развлечения за по-пълноценен ден;
  • Качествено и пълноценно хранене 4 пъти на ден, съгласувано с индивидуалнота и здравословна нужда на всеки един.

ДОВЕРИЕ за един спокоен живот.

Slider
Slider