Хоспис Безден - общ. Костинброд

Контакти:

0886 43 76 08

с. Безден

hospisbezden@abv.bg

Хоспис Безден се намира на 20 километра от София сред уникалната природа на язовир и село Безден. Изграден е по европейски стандарт, съчетаващ домашен уют и условия за обгрижване на тежко болни. Масивната сграда e разположена на три етажа . Добре поддържаната зелена градина с декоративни и плодни дръвчета, алпинеум и кът за отдих е чудесно място за разходка и почивка сред неповторимата природа и тишина на селото.
Стационарът на Хоспис Безден предоставя комплексна грижа за пациентите и индивидуализиран подход в обстановка близка до домашната. Разполагаме с болнични стаи с 3, 2 и 1 ( вип ) легла, кабелна телевизия, интернет. Компетентният ни персонал, подсигуряващ 24 часово обслужване, е представен изцяло от медицински специалисти.
Хоспис Безден извършва цялостна грижа,
манипулации,медицинско наблюдение,психорехабилитация,сестрински грижи,кинезитерапия и физикална рехабилитация,тоалет и санитарно обслужване на болният,хранене-диетични и индивидуално в зависимост от заболяването на човека и кетъринг. Разполагаме с необходимата апаратура и опит за полагане на интензивни грижи за трахеостомирани и гастростомирани пациенти.
Ние предлагаме грижи за хора със следболнични състояния като
– терминално болни
– диабетна болест
– пациенти с хронични заболявания
– онкологично болни
– пациенти със слединсултни състояния и други
087 943 7608 – д-р Мишева
087 943 7602 – хоспис Безден

Slider
Slider