MG - Салон за красота град София

MG - Салон за красота град София

MG - Салон за красота град София

Контакти:

0879 16 67 50

02/ 951 60 73

02/ 952 16 26

02/ 953 26 58

София, бул. Патриарх Евтимий №45

mg_salons@abv.bg

office@mgbeautysalon.com

ЕМ Джи – Салон за красота е със седалище град София. Развива своята дейност в областта на услугите.

ЕМ Джи е модерен и уютно обурудван салон, където ще Ви предложим фризьорски и козметични услуги, фотоепилация, грим, маникюр, педикюр и много други услуги.

Красотата е велика тайна и стремежът към нея е едно от най – силните свойства на човешката природа. Салонът за красота е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяване на Вашата външноста, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.

Много от услугите, които се предлагат в салона за красота ЕМ Джи, са уникални и ексклузивни и техният брой непрекъснато се увеличава. В салона можете да се освободите от натрупаното напрежение и да се потопите в един свят на блаженство, красота и спокойствие.

За Вашия уют и комфорт се грижат висококвалифицирани фризьори, козметици и маникюристи.

В салона се предлагат процедури и терапии за лице и тяло, вграждане и удължаване на мигли и професионален грим.

Всички процедури са съобразени с индивидуалните изисквания на клиента. Ще Ви предложат висококачествени продукти на водещи световни фирми, което допълва качеството на услугите. Приемливи цени и професионално обслужване са гаранция за Вашия добър избор.

Ако имате нужда от нова визия или елегантна прическа, ако желаете да сте стилни и модерни или просто искате да се поглезите посетете салона за красота ЕМ Джи, където ще се погрижат за Вас.

Работно време: 

Понеделник – Събота – от 09:00 до 21:00 часа

Неделя – от 11:00 до 19:00 часа

Slider
Slider