СМДЛ - "Гогов-Коруджиев-Лъджева" град Бургас

СМДЛ - "Гогов-Коруджиев-Лъджева" град Бургас

СМДЛ - "Гогов-Коруджиев-Лъджева" град Бургас

Контакти:

056 / 53 38 88

059 / 65 91 78

0896 68 98 39

Бургас, ул. "Иван Богоров" 50

Поморие, ул. "Проф. П. Стоянов" 1

smdl_ood@abv.bg

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Гогов-Коруджиев-Лъджева е създадена през 2005 година в град Бургас.

Специализирана в областта на микробиологичните и паразитологични изследвания.Диапазонът от изследвания в лабораторията е изключително широк и непрекъснато се увеличава.Извършва лабораторна дейност в градовете Бургас, ул. Иван Богоров № 50 и Поморие, ул. Проф. Параскев Стоянов № 1 / в сградата на МБАЛ Поморие /.

Лабораторията непрекъснато разширява своята дейност, като работи с лекари и пациенти от град Бургас и селищата от цяла Бургаска област.Oборудвана с модерна и висококачествена апаратура, на утвърдени и водещи фирми в лабораторната диагностика.В лабораторията се осъществява постоянен и непрекъснат външен качествен контрол.

Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни.

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Гогов-Коруджиев-Лъджева разполага с екип от утвърдени специалисти, професионалисти с опит, което е гаранция за качеството на лабораторната дейност.В лабораторията работят трима специалисти по микробиология и паразитология и четири квалифицирани лаборантки.


Лабораторията има договор с НЗОК за обслужване на осигурени пациенти по съответните пакети дейности.Първият договор за работа с НЗОК е сключен през 2006г. Освен с направления по здравна каса, лабораторията извършва и платени изследвания.

Slider
Slider
Здравен Регистър