Солна Стая Надежда - Халотерапия град София

Солна Стая Надежда - Халотерапия град София

Солна Стая Надежда - Халотерапия град София

Контакти:

0888 72 46 62

София, ул. Христо Силянов 77

info@saltroomhope.com

Още през Римско време, миньорите са отчитали подобрения в дишането, като резултат от прекараното време в пещерите. През 1843 година полски лекар открил, че миньорите не страдат от заболявания на белите дробове, след което е бил създаден терапевтичен спа център въз основа на тези наблюдения.

   По време на Втората световна война, д-р Карл Херман, забелязал подобряването на здравето на пациентите си, в следствие от скриването им в пещерата на Kluterthöhle с цел да избягат от тежки бомбардировки. Д-р Херман открива, че войниците, които са страдали от бронхиална астма, по време на престоя си в пещерата бомбоубежище, излизат от нея с отшумяла кашлица и дишането им е станало много по-гладко. Оттогава тази пещера е продължила да се използва за лечение на заболявания на дихателните пътища.

   До 1987 тези подземни пещери са единственият наличен метод. През 1987 г. нова система е разработена в Русия (солни стаи), за да се пресъздаде околната среда на пещери богати на сол. Днес има стотици солни стаи, разположени в цялата Източна и Централна Европа. Този естествен метод на терапия набира признаване и популярност в останалата част от света, включително и в САЩ.

Халотерапия – терапия със сол

Терапията със сол се препоръчва на пациенти от всички възрасти. Едно семейство може да използва, оцени и извлече ползи от тази терапия.

„Клиничните изследвания показват, че частиците на солта могат да помогнат за лекуването и намаляването на дихателни възпаления; абсорбция на оток (подуване), причинено от течност в тъканите и може да помогне за отпушване на областта на бронхите.“

 • 100% естествено;
 • Без вторични ефекти;
 • За всички възрасти;
 • Малко налични вредни показания;
 • Почиства и пречиства дихателните пътища и белите дробове;
 • Бори се със стреса и умората;
 • Премахва инфекции и гъбична кожа;
 • Облекчава симптомите на болести на дихателната система;
 • Състои се само от сол- молекулите NaCl от фармакологичен клас и ниво;
 • Подобрява белодробната система и нивата на кислород;
Как действа халотерапията?

Халотерапията действа като метод на почистване и пречистване на дихателните пътища и белите дробове.

Почиства белите ви дробове от нежеланите частици.

Отваря запушените дихателни пътища като едновременно „работи“ заедно с имунната система, за да стимулира, повиши и подобри белодробния капацитет. Халотерапията е безболезнен метод на лечение, който не използва вредни за здравето химикали и е 100% натурален! Почистете белите си дробове! Погрижете се за себе си сега преди да е станало късно.

 

 • Деца до 12г

Времетраене на процедурата 20мин.

Еднократно посещение – 10лв

Карта 10 посещения – 70лв

Карта 15 посещения – 100лв

 • Възрастни

Времетраене на процедурата 40мин.

Еднократно посещение – 20лв

Карта 10 посещения – 140лв

Карта 15 посещения – 200лв

Всяко дете до 11.99 годишна възраст посещава терапията, придружено от един възрастен човек, за когото влизането в помещението с детето е безплатно. Другият родител се таксува с такса за 1 терапия (10лв с ДДС).
Процедурите за ДЕЦА започват на всеки 30 мин, а процедурите за ВЪЗРАСТНИ на всеки кръгъл час /Запазването на час е задължително/.

Притежателите на карти “Multisport” и “Andjoy” могат да се възползват от процедури в Солна стая Надежда. /Изисква се задължително лична карта/

Slider
Slider