Медицински център Епика - град София

Епика медицински център - град София

Медицински център Епика - град София

Контакти:

0879 85 35 57

0879 85 15 57

Горна Оряховица,
ул. Янко Боянов №22

epicacenter@gmail.com

Медицински център Епика се създава преди 10 години с цел да прилага и популяризира най-добрите и успешни практики и постижения от израелската и световната медицина, както при лечението така и при превенцията на болестите на модерния човек.

От самото начало през 2010 г. до днес в центъра работи световно известният израелски специалист по съдови и венозни заболявания д-р Яир Галили.  Към неговия екип и екипа на клиниката се присъединяват водещи български лекари. Всички те прилагат в работата си най-съвременни методи от интегративната и функционалната медицина, така както се работи в най-успешните световни центрове.

КАБИНЕТИ:

Акушерство и гинекология
Амбулаторни АГ изследвания, прегледи и консултации, ехографски изследвания през влагалището и коремната стена, видеоколпоскобия, цитонамазки, биопсии.

Ангиология:
С нас работи известният израелски съдов хирург д-р Яир Галили, който провежда прегледи и манипулации в модерно обурудвания за тази цел ангиологичен кабинет.

Психиатрия:
Диагностика и лечение на психични заболявания (с изключение на деца), съдебно-психиатрични консултации, психологично консултиране, психотерапи.

Кабинет за лечение на затлъстяване и целулит
Антицелулитни процедури с Bella Contour – израелски медицински уред, профилиран в лечение на затлъстяване, целулит и изглаждане на бръчки.

Манипулационна:
МЦ ЕПИКА разполага с модерна манипулационна, оборудвана със съвременна медицинска апаратура.

Slider
Slider