Медицински Център "Света София" - град Бургас

Медицински Център "Света София" - град Бургас

Медицински Център "Света София" - град Бургас

Контакти:

056 / 84 50 83

056 / 84 50 81

0889 89 56 12

Варна, бул.
Цар Освободител 150

ssmc@saintsofia.com

Медицински център “Света София” е първото частно здравно заведение в Бургас, оборудвано с най-съвременна техника за диагностика. Целта на основателите е клиниката да се утвърди с безкомпромисното качество на предлаганите услуги и различното отношение към своите пациенти.

В момента в “Света София” работят над 50 лекари – специалисти от 20 различни области на медицината. Те използват модерно оборудвани кабинети и авангардна медицинска апаратура от водещи световни производители. На тяхно разположение са собствените ни лаборатории, където се извършват всички видове клинични, микробиологични и цитологични изследвания. Те улесняват диагностиката и правилното лечение.

Грижата за пациентите е приоритет за нас и тя не приключва на изхода на медицинския център. За да дадем повече на потърсилите лекарска помощ при нас, ние създадохме този сайт. Неговата цел е да ви запознае с услугите, които предлага “Света София”, със специалистите, които работят при нас и с апаратурата, която е на тяхно разположение. Тази информация ще ви послужи, когато се наложи да потърсите специализирана медицинска помощ. Тя ще ви е от полза дори, когато не разполагате с време, за да намерите подходящия за вас специалист и метод на лечение. Ако не можете да ни посетите на място, използвайте този сайт, за да се свържете с нас или да поискате съвет и консултация.

И нещо повече! Тук ще намерите: често срещани заболявания, съвети за първа помощ, може да проверите идеалното за вас тегло, да направите справка в Български имунизационен календар и още много полезни и забавни неща.

КАБИНЕТИ

Slider
Slider