Ливеда Мед 2000 - Медицински изделия и консумативи град София

Ливеда Мед 2000 - Медицински изделия и консумативи град София

Ливеда Мед 2000 - Медицински изделия и консумативи град София

Контакти:

02 862 54 50

0879 97 24 25

София, кв. Манастирски ливади ул."Луи Айер" №79

med2000@abv.bg

Фирма Ливеда Мед 2000 ООД е създадена през 1999г. с предмет на дейност търговия на едро с медицински изделия и консумативи. 

Компанията предлага висококачествени изделия, произведени от реномирани и доказани във времето производители, при възможно най-конкурентни цени. Поради тези причини сме избрани за доставчик от Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК) за определени изделия, както и за предпочитан партньор от големи многопрофилни болници за активно лечение, други здравни заведения и аптеки.

Екипът на Ливеда Мед 2000 ООД е изграден от млади и енергични хора, които във всеки един момент са готови да съдействат компетентно при избор на подходящо медицинско изделие, да дадат съвет за правилна употреба, да препоръчат здравен специалист или подходяща лаборатория, както и да осигурят сервизно обслужване при необходимост в офисите ни в страната.

Медицински изделия предназначени за домашна и за професионална употреба:

  • системи за измерване на кръвна захар предназначени за лица в пред-диабетно или диабетно състояние, както и широка гама консумативи и хранителни добавки, имащи отношение към метаболитния контрол
  • системи за стомирани пациенти, претърпяли хирургична намеса с изведена стома(торбички, принадлежности, козметика);
  • еднократен и многократен инструментариум за конвенционална и ендоскопска хирургия; шевен материал, импланти за коремна хиругия, биопсични игли и др.
Slider
Slider