СМДЛ Тримед 2012 - Доставчик на ендоскопска апаратура и инструментариум

СМДЛ Тримед 2012 - Доставчик на ендоскопска апаратура и инструментариум

СМДЛ Тримед 2012 - Доставчик на ендоскопска апаратура и инструментариум

Контакти:

032398721

0888680405

София, ул. Хайдушка Гора 59-63

trimed2012@abv.bg

Тримед Медикал ООД е национално признат доставчик на ендоскопска апаратура и инструментариум. От създаването си фирмата работи ексклузивно с Pentax Europa GmbH в продажбите и сервиза на флексибилни ендоскопи на територията на България. За периода 2007 – 2012г. фирмата е доставила и успешно поддържа над 40 видео системи с различна комплектовка от видеоендоскопи. Ендоскопските апарати на Pentax се позват за горна и долна гастро-интестинална ендоскопия, бронхоскопия (вкл. интубация), урологя, АГ, УНГ и хирургия. Фирмата производител предлага ефективни апарати за рутинна ендоскопия и технологичнио иновативни системи за микроскопска и автофлуоресцентна ендоскопия, изпреварили времето си.

 • Сервизната дейност на Pentax в България е фокусирана върху високото качество на услугата, бързината и финансовата прозрачност.
 • PENTAX насърчава и организира курсове за обучение в сътрудничество с болници, индустриални асоциации, обществени организации и фирми от сектора.
 • Ендоскопите Pentax са създадени да отговорят на най-високите изизсквания за дезинфекция.

 

 • ЕНДОСКОПСКА СИСТЕМАPENTAX CLASSIC LINEwww.pentax.de/en/classicLine.php

  Система с над 30 инсталации в България. Един от световните бест-селъри на производителя. Ендоскопите се доказаха на българския пазар като отлично съвместяване на японско качество и разумна цена.

 • АВТУФЛУОРЕСЦЕНТНА СИСТЕМА ЗА БЕЛОДРОБНА ЕНДОСКОПИЯSAFE 3000www.pentax.de/en/autofluorescence.php.Второ поколение, дигитална, автуфлуоресцентна система от Pentax, специализирана за белодробна ендоскопия. Комплектована с 300 вата ксенонов светлинен източник и с допълнителен специален лазерен светлинен източник, чийто интензитет е съобразен с автофлуоресцентната специфика на белодробната стена.

 • ЕНДОСКОПСКА СИСТЕМАPENTAX HD+www.pentax.de/en/hi_line.php.HD ендоскопска система от Pentax с най-висока разделителна способност във високия клас апаратура. За по-ефективна диагностика Pentax доставя интегриран диагностичен софтуер (диагностични филтри) с профилирани режими съобразени с особенностите на лигавиците на стомаха, хранопровода и дебелото черво.

 • ЕХО-ЕНДОСКОПСКА СИСТЕМАwww.pentax.de/en/endoscopic_ultrasound.php.Пионера в ехо-ендоскопията Pentax запазва своята водеща позиция с нови разработки съвместно с традиционния си партньор в сферата на ехографията, концерна Hitachi.

 • ЕНДОМИКРОСКОПСКА СИСТЕМАwww.pentax.de/en/endomicroscopy.php.Единствената система предлагаща микроскоп с 1000 пъти увеличение интегриран в дисталния връх на конвенционален гастроскоп или колоноскоп. Допълнителния лазерен светлинен източник и конфокалната технология позволяват микроскопска визуализация на субмукозно ниво.

 • ВИДЕО-БРОНХОСКОПСКИ АПАРАТИwww.pentax.de/en/bronchoscopy.php.Pentax е производител, акцентиращ усилията си върху развитието на бронхоскопските технологии. Дългата японска традиция в изработката на висококачествени бронхоскопски апарати Pentax продължава с новото технологично поколение – първия в света хай-дефинишън бронхоскоп.

Slider
Slider