Жоро бет - Частна линейка град София

Жоро бет - Частна линейка град София

Жоро бет - Частна линейка град София

Контакти:

0887 04 78 78

Специализиран Медицински Транспорт – занимаващ се с извозване и пренасяне на болни и трудно подвижни хора от Легло до Легло, от болници до вкъщи, от вкъщи до болници! Настаняване в хосписи и домове за възрастни.Съдействаме за контролни прегледи, скенер, ядрено магнитен резонанс и консултации при водещи лекари в София, Страната и Чужбина! Участия на спортни, концертни и филмови мероприятия с медицински екип. Линейката е оборудвана с нужната реанимационна апаратура, носилка на въздушна възглавница, стол, кислородна система, климатик и други екстри! Разполагаме с добре-обучен екип за пренасяне на болни, при необходимост с реанимационен екип. Пътуваме в София, Страната и Чужбина.

При предварителна заявка извършваме и медицински транспорт на територията на страната и чужбина. Ценообразуването за болничен превоз извън територията на град София се извършва на километър за отиване и връщане.

Частната линейка е снабдена с необходимото оборудване за дълготраен превоз на пациенти в не-спешна нужда, включително кислород, носилка на въздушна възглавница, климатик, и всички базови консумативи. Срещу допълнително заплащане може да бъде ангажирано и медицинско лице. Можете да разчитате на нашето съдействие за транспорт до контролен преглед, скенер, ядреномагнитен резонанс и консултации с водещи лекари в страната и чужбина!

Slider
Slider