Здравен и спортен център Аякс

Здравен и спортен център Аякс

Здравен и спортен център Аякс

Контакти:

0879 16 19 16

Бургас, бул. "Демокрация" № 162

gym@ajax-sport.com

СПОРТЕН ЦЕНТЪР АЯКС

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!

Повече от 22 години и със своите над 15 вида спорт,

Спортен център„Аякс“ е част от спортното ежедневие на всеки, който е избрал пътя на здравословния начин на живот.

Днес фитнесът не е краткотрайно увлечение или средство за трупане на мускули. Фитнесът е начин на живот. Все повече хора посещават спортните зали, за да подобрят своето физическо здраве, да са тонизирани и енергични. Да отидеш във фитнес залата вече е толкова нормално, колкото да отидеш до близкия супер. Защото, какво по-нормално от това да искаш всеки ден да се чувстваш свеж, тонизиран, с добро настроение и високо самочувствие. Какво по-добро то това тялото ти ежедневно да те зарежда с хормони на щастието /ендорфини/, само защото се грижиш добре за него.

ЦЕНТЪРЪТ РАЗПОЛАГА С ОБНОВЕН ФИТНЕС, МАСАЖНО СТУДИО, ЗАЛИ АЕРОБНИ СПОРТОВЕ, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРАКТИКУВАТЕ – КАНГО ДЖЪМПС, КАЛАНЕТИКА, ФИТ ДЖЪМПИНГ, БОДИ АТАК, БОДИ БАР, ТАЕ-БО, ЗУМБА ФИТНЕС, ЗУМБА ТОНИНГ, ТАБАТА, МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ, ФУНКЦИОНАЛЕН ФИТНЕС, CLEVER FIT, АЕРО ЙОГА, BODY SCULPTING, FREESTYLER, КАКТО И ОБОРУДВАНИ ЗАЛИ ЗА БОЙНИ СПОРТОВЕ – КАРАТЕ КИОКУШИН, БОКС, КИК БОКС, МУАЙ ТАЙ, ММА, ЗАЛА СКУОШ, ТЕНИС НА МАСА И ДР.

Залата разполага с професионални инструктори, които могат да изготвят собствената ви индивидуална програма, хранителна диета и да ви препоръчат най-подходящия за вас спорт.

АЯКС е идеалното място за всеки, решил да спортува, да поддържа форма или да се раздели с излишните килограми.

Не се колебайте, ако сте начинаещи. Винаги има начало и то е към по-добър живот, изпълнен с енергия, радост и удоволствие, за да си в тялото, което обичаш!

Очакваме Ви на бул. Демокрация 162,

на гърба на Строителен техникум в

СПОРТЕН ЦЕНТЪР АЯКС

„ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ!”

Slider
Slider