Знахария ЕООД Био храни, напики, билки, козметика и др.

Знахария ЕООД Био храни, напики, билки, козметика и др.

Знахария ЕООД Био храни, напики, билки, козметика и др.

Контакти:

0885 60 29 53

056 825 355

Бургас, ул. Цар Калоян 15

znaharia@gmail.com

Информация за Знахария ЕООД Био храни, напики, билки, козметика и др.

Успехът в бизнеса са базира на доверието, особено когато става въпрос за бизнеса с хранителните добавки и билки. Поставяйки качеството в ядрото на всичко, което Знахария предлага – в това число стоки и услуги, фирмата спечели доверието на хиляди клиенти в България и чужбина. Ние сме научили за нашите клиенти следното – всички те са интелигентни, независими личности, които правят задълбочено проучване преди да купят определен продукт и полагат голяма грижа за своето здраве и благосъстояние. Те търсят продукти с проверен произход и доказано качество, бързо и коректно обслужване – преди и след направената поръчка. При съвременната пазарна обстановка не е достатъчно да разполагаш само с богат асортимент от артикули, но и да предложиш решение – тогава, когато клиентът търси такова. 

ПУБЛИЦИСТИЧНА ДЕЙНОСТ:

Ние се стремим на първо място – да „чуваме“ хората и да разбираме техните потребности в сферата на лечението и превенцията с билки и билкови продукти. На второ място се опитваме да подберем актуална и достоверна информация, придобита от независими научни източници, която да обхване цялостно конкретния здравен проблем. И накрая, но не на последно място, да създадем един  качествен и достъпен продукт – във вид на статия, която да бъде възприета от широката ни читателска аудитория,  да бъде интересна и полезна. Осведомеността на клиента по отношение на лечебните свойства на растенията е от ключово значение, за да може да се направи информиран избор и да се вземе правилното решение. Ето защо ние продължаваме да разкриваме тайните на билките.

ЕКИПЪТ НА ЗНАХАРИЯ:

Предлагането на билкови продукти е сложна и отговорна дейност. Познаването на химичния състав и действието на лечебните растения спрямо човешкия организъм е от съществено значение. Ето защо екипът на Знахария се състои от лекар; магистър психолог и научен сътрудник в областта на билколечението. Работим успешно и черпим знания включително и от много практици – народни лечители, а когато става въпрос за качеството на билките (съдържание на етерични масла, период на събиране, наличие на активни вещества и др.) се допитваме до независими лаборатории, контактуваме с производители и износители на билки в България и чужбина.

МЕЖДУНАРОДНИ ПАРТНЬОРИ И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА СВЕТОВНИ БРАНДОВЕ:

HERBAL HILLS

Herbal HillsHERBAL HILLS e съвременна и бързо развиваща се компания, чиято основна дейност е отглеждане, производство и износ на билкови екстракти и билкови комбинации, наричани в Индия – „аюрведични лекарства”, които в интернационален план са със статут на Натурални хранителни добавки. Компанията разполага с високотехнологични производствени звена в Лонавала, Индия, където се постигат оптимални стандарти за качество по редица  международни стандарти, като  USDA, FDA, VOCA, APEDA, HALAL etc. Продуктите се популярни в над 30 държави, като заемат достойно място на едни от най-конкурентните пазари в тази сфера – САЩ и Европейския съюз.

Знахария е официален дистрибутор и представител на „HERBAL HILLS” за България.  Нашият съюз е посветен на здравето и цялостното благосъстояние на хората. Ние заедно споделяме принципа – „НАЗАД КЪМ ПРИРОДАТА” и се стремим към постигането на общи цели – да предлагаме продукти с доказано качество, произведени на основата на най-древната система  за опазване човешкото здраве – Аюрведа. Основавайки се на богатия опит и традиции в билколечението и профилактиката, както в България, така и в Индия, ние с „HERBAL HILLS” си поставяме отговорната задача да предоставяме на клиентите си алтернативни решения без странични ефекти.

LINDENS HEALTH AND NUTRITION

lindens

Основана през 2008г. от Бевърли Дентън, Lindens Health and Nutrition е иновативна и етична компания, която е специализирана в производството, дистрибуцията и продажбата на хранителни добавки. Lindens започва своята дейност като магазин за здравословни храни в Осет, Западен Йоркшир. Интереса на потребители бързо се фокусира върху техния бизнес, посветен на качеството, модерния дизайн и високите технологии при изработката на продуктите, което осигурява на компанията бърз и непрестанен растеж от тогава насам.

През последните години компанията инвестира значителни средства в изграждането на нови производствени мощности, маркетинг и обучение на персонал. Бизнесът процъфтява през 2015г., когато предлаганият асортимент надхвърля 130 продукта, фабриката наема повече служители и екипът отпразнува своята 300 000 хилядна продажба. Lindens е една от най-бързо развиващите се, съвременни компании в Европа.

Slider
Slider