Д-р Емил Заимов - Акушер-гинеколог град Пловдив

Д-р Емил Заимов - Акушер-гинеколог град Пловдив

Контакти:

0888 60 85 10

32 / 644 254

Пловдив, ул. Янко Сакъзов 13

dr_zaimov@yahoo.com

Д-р Емил Заимов специализира в областта на акушерството и гинекологията в град Пловдив и предлага професионална диагностика и лечение на гинекологични заболявания, консултации и изследвания.

Образование и специализации на акушер-гинеколог Д-р Емил Заимов: Завършва медицина през 1986 година Придобива специалност през 1991 година и специализира в “Майчин дом” – София Практикува в град Първомай, в отделението по стерилитет в Окръжна болница и в други здравни заведения в град Пловдив Извършва раждания и операции в МБАЛ “Торакс” и СБАЛ “Селена” От 1996 година работи в своя частен кабинет в Пловдив, който е оборудван с модерна медицинска техника за точна диагностика Медицински услуги от Д-р Емил Заимов: Профилактични гинекологични прегледи с пускане на кръвни изследвания, цитонамазка, микробиология Женски консултации Навременно откриване и лечение на рак на шийката на матката и на ранички, възпаления, хронични течения и др.

Ехография на щитовидната и млечната жлеза Криохирургия Лечение на HPV Откриване на миоми Лапароскопия, 4D фетална морфология, видео колскопия, спермограма Акушер-гинеколог Д-р Емил Заимов притежава необходимата квалификация и дългогодишен опит, за да предложи на своите пациенти медицинска грижа на високо, съвременно равнище.

Той има индивидуално отношение към всеки пациент и осигурява професионално лечение.

Работно време на частния гинекологичен кабинет на Д-р Заимов на ул. Янко Сакъзов №13: Понеделник, сряда и петък: 14.00 – 18.00.

Slider
Slider