Д-р Иван Илиев Иванов - Акушер-гинеколог град Омуртаг

Д-р Иван Илиев Иванов - Акушер-гинеколог град Омуртаг

Д-р Иван Илиев Иванов - Акушер-гинеколог град Омуртаг

Контакти:

0889 04 51 20

Монтана, ул. Иван Вазов 16

i.ivanov@abv.bg

Д-р Иван Илиев Иванов – акушер-гинеколог, гр. Омуртаг.

Д-р Иван Илиев Иванов практикува като лекар специалист акушер–гинеколог на територията на град Омуртаг. Лекарят има богат професионален опит в областта на гинекологията и извършва: гинекологични прегледи и лечение на гинекологични заболявания.
Акушер – гинеколог Д-р Иван Илиев Иванов предлага на своите пациенти женска консултация, гинекологични прегледи и ехография. Доктор Иванов извършва онкопрофилактични прегледи с цитонамазка.
Цитонамазка е метод на изследване, който се използва за профилактика и скрининг на рак на маточната шийка. При това изследване акушер – гинекологът взема повърхностни клетки от шийката на матката, които се изследват за предракови промени. След въвеждането на профилактичната цитонамазката, ракът на маточната шийка значително е намалял у нас и в развитите страни.
Акушеро-гинекологичния кабинет на доктор Иван Илиев Иванов е оборудван със съвременна техника за извършване на ултразвукови изследвания, диагностика и лечение на хормонални и менструални проблеми. В акушеро-гинекологичния кабинет на Доктор Иван Илиев Иванов, ще получите индивидуално внимание и съвети, относно бременноста, начини за предпазване от нежелана бременност и гинекологични заболявания.

Д-р Иван Илиев Иванов извършва диагностициране и лечение на гинекологични заболявания. Лекарят предлага консултации при възникване на:

  • Хормонални смущения – стерилитет, климакс;
  • Болки и смущения;
  • Менструални проблеми;
  • Гинекологични проблеми.

 

Доктор Иван Илиев Иванов извършва ранно диагностициране на ракови заболявания на гърдите и маточната шийка. Предлага широк спектър от гинекологични услуги:

  • Поставяне на вътрешноматочна спирала;
  • Вземане на секрет за извършване на микробиологични изследвания и други.

 

Slider
Slider