Кабинет за майчино и детско здраве Фортуна - град Бургас

Кабинет за майчино и детско здраве Фортуна - град Бургас

Кабинет за майчино и детско здраве Фортуна - град Бургас

Контакти:

0888 79 87 53

Бургас, ж.к. Зроница 61

Кои сме ние?
Бременността е нормален етап от живота на почти всяка жена. Неизменно през вековете до бременната, раждащата и родилката са стояли “баби”, а по-късно и акушерки.
Акушерската отговорнност и дейност, днес включват специализирана грижа за бременната, раждащата, родилката и новороденото бебе.
Ние от кабинет „Фортуна“, ще се погрижим не само за физическото, но и за психическото и емоционалното състояние на майката и членовете в семейството. При необходимост, можете да получите, ценни съвети за здравословно хранене и подходяща двигателна активност.
Предоставяме грижа в съответсвие с добрите практики, препоръчвани от Световната здравна организация и медицината, базирана на научни изследвания.
 

Дейността ни е насочена към:

  • Осигуряване на домашен патронаж по време на бременност и след раждане.
  • Възможност за консултиране – индивидуална и семейна.
  • Домашни посещения свързани с грижи на новороденото и грижа за мама.
  • Обучителни модули касаещи предстоящото раждане, новороденото и грижата у дома, хранителен режим и двигателна активност след раждане, емоционална стабилност и лесно преодоляване на стреса и несигурноста от промените, които ни очакват и др.
  • Осигуряване на психологическа подкрепа и помощ както на бременни, така и на деца със специални нужди, техните родители и семейства.
 
В кабинета на Ваше разположение са акушерки, психолог, нутриционист, акушер-гинеколог и педиатър. 
Slider
Slider