Даниела Димитрова - Диетолог град Пловдив

Даниела Димитрова - Диетолог град Пловдив

Даниела Димитрова - Диетолог град Пловдив

Контакти:

0878 18 66 68

Пловдив, ул. Княз Александър I-ви 39, ет.2, офис 8

kabinet.vegatest @ abv.bg

Здравейте, казвам се Даниела Димитрова. Първата ми специалност е магистър инженер от Университета по хранителни технологии в Пловдив, а от 2016 съм специалист по хранене и диететика от същия университет.

Освен работата ми с клиенти съм и ръководител на практическите занятия на студенти специалност „Храни, хранене и диететика” от Университета по Хранителни Технологии, както и  консултант на  специализанти същата специалност.

Последните петнайсет години посветих времето си на четене на различни изследвания в областта на алергиите и храненето, в търсене на начини за това как да подобря състоянието на децата си, които бяха с множество алергии. От личен опит разбрах, че правилното хранене, допълнено от Вега тест и хомеопатия дава чудесни резултати. И то не само при алергични състояния, а и при други заболявания, хормонални нарушения и различни медицински състояния.

Разбрах още, че зад всяко отклонение, без значение дали е в теглото или някакво заболяване, се крие причина и колкото по-рано я открием, толкова по-бързи и по-добри резултати ще има.

Защото има ли желание, начини се намират!

Вега тест – безкръвно изследване за поносимост към различни видове храни – меса, колбаси, яйца, млечни продукти, плодове, зеленчуци, ядки, варива, кафе, какао, шоколад, чай, вина, концентрати, бира, подправки, подсладители, консерванти, изкуствени и естествени добавки в храната.

Биоскенер – квантов анализ на тялото, който дава пълна информация за всички органи и системи: сърдечно-съдова система, мозъчно-съдова, полова система, стомах, тънки черва, дебело черво, черен дроб, жлъчка и бъбреци, бял дроб, дихателни пътища, хормони и антитела на щитовидната жлеза, киста на яйчника и фиброаденом на гърдите, минерална плътност на костите, дефицит на витамини и минерали, дефицит на есенциални аминокиселини и мастни киселини, натоварване с тежки метали, алергии, кръвна захар, кръвни липиди, енергийни меридиани и др.

Хранителни режими – режими за отслабване и напълняване, режими без глутен и/или млечни продукти, хранене при Хашимото, хранене при различни заболявания. Режимите са съобразени с Вега тест и/или Биоскенер, ако има направени такива.

Онлайн магазин за здравословни храни и хранителни добавки: www.vegadietshop.com

Даниела Димитрова

Промяната в мен с разлика от 3 месеца.

На долната снимка съм със симптоми на Хашимото (окръгляне на лицето, отоци по тялото, лесна уморяемост, косопад, изпадане на косъмчета от веждите и др.) и нормални резултати от изследвания – антитела и хормони в норма. Следва промяна в менюто, детокс, хомеопатия и резултата е …горната снимка.
Разликата в теглото не е голяма, но промяната в общия вид и физическото състояние е осезаема.

диета

Петя, поредната ми гордост.

Макар снимката да говори много ще добавя, че за малко над  три месеца на режим, има 10 свалени килограма, минус 20см от талията, гликиран хемоглобин от 11 на 6 и за пръв път от 11 години TSH под 2,0 (1,7).

Даниела Димитрова

Ерол , един 17-годишен младеж, който доказа максимата, че когато има желание, има и начин.

Старт на 26 февруари:

Tегло 100 кг, при височина 183 см.

05 март:

  • тегло – 96 кг
  • обиколка на врата – 43см
  • обиколка на корема – 101 см

26 март:

  • тегло – 91 кг
  • обиколка на врата – 42 см
  • обиколка на корема – 94 см
Slider
Slider