Д-р Динко Петров - Общопрактикуващ лекар град Варна

Д-р Динко Петров - Общопрактикуващ лекар град Варна

Д-р Динко Петров - Общопрактикуващ лекар град Варна

Контакти:

0888 75 37 28

Варна, бул."Цар Освободител"№100, "ДКЦ 4- Варна" ЕООД, к-т №126

Д-р Динко Петров е семеен лекар във Варна с над 25 години опит. Провежда лечение на остри и хронични заболявания самостоятелно и при необходимост съвместно с консултанти от други специалности. Води диспансеризация на сърдечно-съдови, мозъчно-съдови и ендокринни заболявания с редовно проследяване, включително и регулярни изследвания и консултации по тези заболявания. Профилактичната дейност е приоритет в работата му. Д-р Петров записва нови пациенти само с хронични заболявания и то след препоръка от стари пациенти и не записва деца!

Завършва Медицински университет в Плевен през 1994 г. Своята специалност Обща медицина придобива през 2005 г. През годините придобива сертификати по диагностика и лечение на заболявания като: Захарен диабет, Хипотиреоидизъм, Хипертонична болест, Ритъмни нарушения, Исхемична болест на сърцето, Мозъчно съдови заболявания и заболявания на опорно двигателния апарат. Квалификацията му, изразяваща се в запознаване с последните новости в терапията на изброените заболявания, продължава активно и към сегашния момент.

От 1994 г. Д-р Петров работи като участъков лекар вътрешни болести. От 2000 г. има самостоятелна практика като общопрактикуващ лекар.

Slider
Slider