Д-р Златина Георгиева - Личен лекар град Добрич

Д-р Златина Георгиева - Личен лекар град Добрич

Д-р Златина Георгиева - Личен лекар град Добрич

Контакти:

0889 62 89 18

058 / 84 57 66

Добрич, бул. 25-ти Септември №68 ДКЦ 2, каб. 209

drzlgeorgieva1969@abv.bg

Д-р Златина Георгиева е личен и семеен лекар, практикуващ в град Добрич. Освен с обща медицина, тя се занимава и с хомеопатия, за което има завършен курс.

Като личен лекар с дългогодишна практика, Д-р Георгиева извършва необходимите медицински услуги за своите пациенти. Това включва задължителните профилактични прегледи, имунизации, диагностика и лечение на заболявания, издаване на медицински документи и направления.

Кабинетът на Д-р Златина Георгиева работи по следния график:

  • Понеделник – 08:30ч. – 13:30ч.
  • Вторник – 13:30ч. – 18:30ч.
  • Сряда – 08:30ч. – 13:30ч.
  • Четвъртък – 13:30ч. – 18:30ч.
  • Петък – 08:30ч. – 13:30ч.
  • Всяка Сряда от 13:30ч. до 15:30ч. – Детска консултация.

Д-р Златина Георгиева извършва профилактични прегледи на своите пациенти в кабинета си в град Добрич. Профилактичният преглед е веднъж годишно и е задължителен.

Обикновено той включва:

  • анамнеза и пълен обективен статус;
  • назначаване на лабораторни изследвания на кръв и урина (при необходимост);
  • формиране на рискови групи – на база проверка на теглото, резултатите от проведените изследвания и общ преглед.

При мъжете над 50 години се провежда и PSA тест за рак на простатата, а при жените над 50 години – преглед на мамограф за рак на гърдата.

Изследването на гхолестерол, триглицериди, кръвна захар и ЕКГ, мамография и PSA не се провежда повторно по време на профилактичния преглед, ако е направено по друг повод в рамките на календарната година.

ДЕТСКИ КОНСУЛТАЦИИ:

Д-р Златина Георгиева провежда детски консултации на своите малки пациенти в кабинета си в град Добрич. Основна цел на прегледа е да се проследява растежа и развитието на детето на определени етапи, с цел навременно установяване на някои отклонения от нормата. Такива са вродените малформации, обменните, неврологичните ортопедичните заболявания.

По време на детската консултация Д-р Георгиева прави и плановите имунизации на децата. Всяко от тях преминава най-малко 12 консултации през първата година, а след това 4 консултации годишно. Децата до 6 години се посещават минимум два профилкатични прегледи годишно, а тези от 6 до 18 години – един преглед около рожденната дата, със съответните имунизации по календара.

Slider
Slider