Д-р Иво Пенков - Пулмолог град Враца

Д-р Иво Пенков - Пулмолог град Враца

Д-р Иво Пенков - Пулмолог град Враца

Контакти:

0886 88 07 88

Враца, ул."Екзарх Йосиф"№79

i.penkov@abv.bg

Д-р Иво Пенков е лекар по белодробни болести .В своята практика залага на индивидуалното отношение към всеки пациент – това не са просто отделни диагнози, а човешка личност със своя свят, желания и нужди. Стреми се всеки един да получи това, за което е дошъл при лекаря – иска не само да помогне да се извърви пътя от болестта до здравето , а да се докосне и до душата му, с нейните потребности и желания. Лечението е не просто едностранен акт от негова страна, а партньорство – заедно до окончателната победа над болестта. При проблем с Вашето белодробно здраве, не се колебайте да го потърсите, както на мобилния телефон, така и на място.
Когато го посетите за първи път носете всички документи касаещи Вашето здравословно състояние ,за да се направи комплексен анализ.
На Диспансерните пациенти се прави досие както на хартиен така и на електронен носител с възможност за копие.

Специалист по белодробни заболявания – пневмония, астма, ХОББ, гнойно – възпалителни заболявания, туберкулоза и последствия от нея функционално изследване на дишането с Бронходилативен тест, хронична дихателна недостатъчност, обструктивна сънна апнея и кислородо – терапия в домашни условия

График по Здравна Каса:

Д-р Пенков
понеделник – от 14:00ч. до 19:00ч.
вторник – от 08:00ч. до 16:00ч.
събота – от 10:00ч. до 16:00ч.

В останалото време кабинетът работи от 14.30 до 19 часа всеки ден без неделя.

Преди обяд може да ме намерите в СБАЛПФЗ-ЕООД (бившият ТУБ диспансер) – 3 етаж от 08:00ч. – 14:00ч.

Изследването за Обструктивна сънна апнея не се покрива от Здравната каса и изисква предварително записване.

Получавате необходимите документи и запис на хартиен и магнитен носител,а така също и консултации във връзка със закупуването на подходящ апарат за продължаване на лечението.
Кабинетът разполага със софтуер за проследяване и корекции на терапията при пациентите с ЦИПАП апарати и цялостното наблюдаване на лечението.

Slider
Slider