Наталия Кобилкина - Сексулог град София

Наталия Кобилкина - Сексулог град София

Наталия Кобилкина - Сексулог град София

Контакти:

0895 97 42 54

0893 22 08 01

София, Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 35-37

clients@natalia.bg

“Академия Щастлива Жена” има за своя мисия да подкрепя жените да развиват своя потенциал, да отстояват своите права, да развиват самочувствие и асертивност. Също така, фондацията помага на жените да открият своята сексуалност, да изградят щастливи отношения и да създадат успешни семейства, както и да имат успешна кариера и самореализация по женски начин.

Ние извършваме психологически консултации и обучения за жени, които са в кризисни ситуации, не могат да намерят партньор, не успяват да се реализират като жени и не могат да задържат щастливо семейство. Фондацията ни работи за създаване, изграждане и устойчиво развитие на навици и умения за справяне с ежедневните проблеми в личен и професионален план. Фондацията провежда лекции и обучения с цел превенция на насилие, полова дискриминация и поставяне на жените в неравностойно положение. Фондацията създава умения на жените, които ги предпазват от възможност да попаднат в ситуация на дискриминация и насилие.

Във фондацията работят специалисти, които са световно доказани в областта на комуникацията, психологията, асертивното поведение и защита правата на човека.

Нашите специалисти до момента са провели над 3 000 семинара в България и Европа за жени в неравностойно положение, жени с проблеми в семейния и личния живот, жени, които нямат работа и имат нужда от насока за професионална ориентация. Написали сме 5 книги за жените, които ги подпомагат да намерят своята реализация в личен и професионален план, 4 от които са безплатни. Безплатните книги бяха подарени в електронен формат на 50 000 жени из цяла Европа.

Ние информираме жените за техните права, както и за начините да ги отстояват и защитават

Помагаме на жените да бъдат щастливи, да знаят каква е тяхната мисия и да дават на своите деца пример какво означава да бъдеш щастлива майка и съпруга.

Сред бъдещите ни планове са провеждане на обучения за тинейджъри и млади жени за сексуално възпитание и навици на поведение с другия пол, индивидуално консултиране на жени, които не могат да намерят правилния партньор и на семейства как да имат щастливи отношения и да решават конфликтни ситуации.

Основната ни целева група са жени от 15 до 65 години, с висше или средно образование, които искат да имат хармонични отношения в семейството си.

НАТАЛИЯ КОБИЛИКНА – ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY.

По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и е завършила също Психология на бизнеса.

Освен това тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен.

Тя е работила 5 години като бизнес-треньор, HR-мениджър в световни корпорации като Cosmopolitan, Top Gear, Men‘s Health и личен консултант по управление на персонал на мениджъри на световни компании.

Преди 8 години тя напуска сферата на бизнеса и отваря собствена компания Happy Woman Academy, която днес е една от най-успешните компании за личностно развитие на Балканите.

Happy Woman Academy провежда семинари в повече от 10 държави, като Англия, Австрия, Франция, Америка, Гърция, както и ретрити на Бали, Тайланд и др..

В нейната компания работят 15 треньора от цял свят. Тя има офиси в цяла България, в Лондон и Виена.

 
Slider
Slider