Д-р Белгин Мехмед - стоматолог град Момчилград

Д-р Белгин Мехмед - стоматолог град Момчилград

Д-р Белгин Мехмед - стоматолог град Момчилград

Контакти:

0888 77 26 78

Момчилград, ул. Гюмюрджинска 61, ет. 2

bmehmed@abv.bg

Д-р Белгин Мехмед практикува в областта на зъболечението от 1993 година, а през 1996 година отваря собствен стоматологичен кабинет в Момчилград. Специализира в детската и естетичната стоматология, но се занимава също така с ортодонтия, пародонтология, дентална хирургия, протетична стоматология, физикална терапия.

Стоматологични услуги, които предлага Д-р Белгин Мехмед: Профилактични прегледи, консултации Детска стоматология – предпочитан от децата и техните родители, заради своя внимателен подход, изграден с годините практика.

Освен, че лекува заболяванията по зъбите на децата, той също така ги учи и как да поддържат устната си хигиена и да се грижат правилно за зъбите си Терапевтична стоматология – лечение на кариес, пулпит, заболявания на венците, зъбен камък и др.

Естетична стоматология – избелване на зъби чрез ултразвук и гел, изготвяне на индивидуална програма за избелване на зъбите у дома, поставяне на керамични фасети при счупени, изкривени зъби, за заличаване на разстояние между зъбите и др.

Поставяне на временни зъбни протези, мостове, скоби, фасети За качествено зъболечение и професионално отношение – обърнете се към Д-р Белгин Мехмед: +359 888 772 678.

Slider
Slider