Д-р Спаска Асова - Стоматолог град София

Д-р Спаска Асова - Стоматолог град София

Д-р Спаска Асова - Стоматолог град София

Контакти:

0898 20 96 72

София, ж.к. Надежда 2, ул. Екзарх Стефан № 62

spaskasova@abv.bg

Красивите и здрави зъби са важни както за цялостното ни здравословно състояние, така и за нашето самочувствие.Ако държите да се имате красива и блестяща усмивка и свеж дъх, попаднали сте на точното място.
Казвам се Спаска Асова и съм стоматолог (лекар по дентална медицина) от близо 30 години. Практиката ми е базирана на безболезнено лечение на зъбите в три направления:


• ПРОФИЛАКТИКА
• ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА СТОМАТОЛОГИЯ
• КОНСЕРВАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ

МОЯТА МИСИЯ

Вярвам, че всеки трябва да има неограничен достъп до качествени стоматологични услуги. Освен, че работя с НЗОК, всеки четвъртък в кабинета приемам пациенти за безплатен преглед и консултация. И тъй като за стоматологичните проблеми няма почивен ден, приемам и събота и неделя при спешни случаи.

Моята професионална мисия е не само да предлагам стоматологични услуги на пациентите, а да повиша тяхната информираност относно зъбната хигиена, начинът на живот, който оказва влияние, продуктите, които могат да използват. Желанието ми е да повиша денталната култура не само на моите пациенти, но и на всеки, който иска да има здрави и поддържани зъби. Тук ще може да намерите професионални съвети и полезна информация за всичко, свързано с денталното здраве и съвършена усмивка.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – 14:00 -19:00
Вторник – 9:00-13:00
Сряда – 14:00-19:00
Четвъртък – 14:00-19:00
Петък – 9:00 – 13:00

Обадете се предварително на : 0898 20 96 72.

Slider
Slider