Д-р Татяна Илиева Кондова - Стоматолог град Разград

Д-р Татяна Илиева Кондова - Стоматолог град Разград

Контакти:

0899 89 52 95

0899 12 33 94

Разград, бул. Бели Лом № 36, бл. Рила, ап.3

info@art-dent.bg

Екип от трима лекари по дентална медицина –  Д-р Татяна Кондова, общопрактикуващ лекар по дентална медицина – специалист, заедно с Д-р Стоил Кондов, Д-р Ивайло Котов ще Ви приемат с усмивка в дентални кабинети ” Арт Дент “. Te се намират в центърa на град Разград, на ул. “Бели Лом”, № 36,  с вход откъм паркинга на булевард “Дунав”.

Нашата цел е да предоставим  на всеки пациент  най- качественото лечение, съобразено с  възрастта и съвременните тенденции на денталната практика.
Към нас можете да се обърнете с всеки тревожещ Ви въпрос, свързан с пробива на зъбите на Вашите деца от най-ранна детска възраст.Голям е нашият опит в ортодонтската  профилактика на зъбно челюстни деформации и ортодонтското  лечение в млечно, смесено и постоянно съзъбие с:

– лечебни  ортодонтски апарати, изработени от квалифицирани зъботехници;

– функционални апарати, трейнери-силиконови апарати  на системи Myobrace, Rocky Mountain, Ortho-tain, Orthoplus SAS;

– фиксирани системи –метални и естетични  системи брекети.   

      В нашата практика основна грижа е профилактиката и лечението на кариеса и неговите усложнения, възстановяване на разрушени и фрактурирани зъби с усложнения пулпит, периодонтит  на временни и постоянни зъби, лечение на зъби с  незавършено кореново развитие  със съвременни ендодонтски методи и апаратура.С внимание към всеки детайл, без значение от процедурата, винаги с висококачествени продукти – от нанокерамични-композитни фотополимери до най-нови отпечатъчни материали.

      Денталната практика обслужва  здравноосигурени пациенти по договор с НЗОК с предварително записан час  в кабинета или на телефон  084 661 669 и 0899 123 394. Работно време  от 9 до 13 часа, след обяд 14 до 18 часа.

 

 

  В приятната атмосфера на нашите кабинети, ще получите нужната сигурност и комфорт за постигане на успешно лечение и поддържане на денталното здраве на цялото Ви семейство!

 

Slider
Slider