101 Любимци - денонощна ветеринарна клиника град София

101 Любимци - денонощна ветеринарна клиника град София

101 Любимци - денонощна ветеринарна клиника град София

Контакти:

0878 92 54 01

029 / 55 76 45

София, жк. Младост 4, ул проф. Александър Танев 481

101pets@mail.bg

Ветеринарна клиника 101 любимци отваря врати през 2004 г. Лечебното заведение предлага денонощна ветеринарномедицинска помощ и е едно от най-авторитетните в гр. София. Наша основна цел е компетентното и адекватно диагностициране, лечение и профилактика на заболяванията при всички видове домашни любимци.

Първият в България дигитален рентгенов апарат за ветеринарни цели бе инсталиран именно във ветеринарна клиника 101 любимци и позволява бърза и точна образна диагностика.

В операционния блок извършваме пълна гама хирургични интервенции при минимален риск за пациента.

Разполагаме с една от най-модерните апаратури за лабораторни изследвания, позволявяща ни изготвяне на кръвен анализ, серологични и кожни изследвания.

Ветеринарна клиника 101 любимци е първата и единствена в България, която въведе електронен паспорт. Всеки наш пациент получава безплатен паспорт, с електронно досие в него.

С цел бързото протичане на оздравителния процес и следоперативното лечение в клиниката е обособен стационар, който е максимално пригоден към нуждите на домашните любимци.

Клиниката предлага една от най-добрите стажантски програми за обучение на млади ветеринарни лекари. Много от преминалите обучение при нас вече са част от екипа ни.

В сайта ще получите полезна информация за нашите специалисти, за видовете медицински процедури и за основните симптоми и лечение на третираните от нас заболявания.

Ако търсите грижи с любов и внимание за вашите домашни любимци – доверете ни се!

С уважение:

Д-р Николай Първанов, управител

  • Прегледи;
  • Манипулации;
  • Ваксини и обезпаразитяване;
  • Лабораторни изследвания;
  • Образна диагностика;
  • Микрочипиране;
  • Медальони за домашни любимци.
Slider
Slider