Естетика - Дентална клиника град Варна

Естетика - Дентална клиника град Варна

Естетика - Дентална клиника град Варна

Контакти:

0889 92 94 41

0889 74 49 55

Варна, ул. „Опълченска“ 10

info@esteticabg.com

Дентална клиника Естетика отвори врати през 2015 г., за да предложи на своите пациенти най-висок стандарт и качество на услугите в областта на естетичната стоматология, протетика, ендодонтия, детска дентална медицина, имплантология и орална хирургия. При нас ще намерите адекватно решение за всички проблеми, свързани с оралното здраве, както и индивидуален подход за най-добри резултати.

При нас ще получите отговор на всички въпроси, свързани с денталното здраве. Доверете се на младия енергичен екип, който поставя Вас, Вашето здраве и комфорт на първо място. Нашият екип Ви предлага нужния професионализъм, коректност и внимание към детайла, за да си възвърнете спокойствието и увереността от здравите зъби и красива усмивка.

Оборудването е с най-съвременна техника, използвана в денталната медицина, подпомага осигуряването на първокачествена дентална помощ. За Вашия комфорт, ние Ви предлагаме уютен и модерен интериор. В нашата практика ние не правим компромис с качеството на услугата, затова използваме само иновативни и ефективни методи, както и материали от последно поколение за безболезнено решение на проблемите в устната кухина.

Наш приоритет е постигане на оптимални резултати и перфектна усмивка за нашите пациенти в спокойна и приятна обстановка. Заповядайте, за да ви покажем, че посещенията при зъболекаря могат да бъдат приятни.

Целият екип на дентална клиника Естетика ви очаква скоро!

Slider
Slider