Д-р Бронислав Антонович – Ортопедия и травматология град София

Д-р Бронислав Антонович – Ортопедия и травматология град София

Д-р Бронислав Антонович – Ортопедия и травматология град София

Контакти:

0893 46 79 22

София, ул. Фритьоф Нансен 21

В своя кабинет по ортопедия и травматология в София д-р Бронислав Антонович приема пациенти за диагностика и лечение на проблеми с опорно-двигателния апарат.
Специалистът предлага следните медицински услуги:

  • Изследвания на тазобедрени стави;
  • Измерване на костна плътност и установяване на болести като остеопороза;
  • Диагностика на гръбначни изкривявания – сколиоза, кифоза, лордоза;
  • Диагностициране на дископатии и шипове;
  • Медицинска помощ при проблеми със ставите – колянни, тазобедрени, раменни, лакътни, глезенни и т.н.
  • Лечение на различни видове травми като: счупени кости, изкълчени крайници, контузии и др.;
  • Поставяне на гипс или шини, когато нараняванията на пациента изискват това;
  • Профилактична дейност в областта на ортопедията и травматологията.

КАБИНЕТ ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ НА Д-Р БРОНИСЛАВ АНТОНОВИЧ
Кабинетът по ортопедия и травматология на д-р Бронислав Антонович се намира в центъра на София, което го прави лесно достъпен за пациенти от всички райони на столицата.
Работното място на медика е оборудвано с необходимата апаратура, което улеснява работата му и му дава възможност да установи конкретното заболяване на своите пациенти с необходимата прецизност. Това позволява и назначаването на най-адекватното лечение в най-ранния възможен момент.
ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИИ НА Д-Р АНТОНОВИЧ

Ортопед-травматологът от София притежава нужното образование и квалификации, за да предложи високо ниво на професионализъм, медицинска етика и индивидуално отношение към всеки свой пациент. Лекарят следи новостите в областта, в която работи и ги прилага в медицинската професия успоредно с утвърдените процедури и манипулации. По този начин може да отговори на нуждите на болните посрещайки пациенти, но печелейки приятели.
Доверието, което д-р Антонович гради е плод на дългогодишната му практика и приемането на медицинската професия като призвание, а не като работа.
В кабинета по ортопедична травматология на д-р Бронислав Антонович се работи по всички установени принципи на добрата медицинска практика, като се спазват стандартите на България, ЕС и света.
Ако имате проблем, свързан със заболявания или травми в областта на ортопедията и травматологията, се свържете с д-р Антонович на посочените координати, за да си запазите час за преглед или медицинска консултация.

Slider
Slider