Д-р Александър Капитанов - стоматолог град Гоце Делчев

Д-р Александър Капитанов - стоматолог град Гоце Делчев

Д-р Александър Капитанов - стоматолог град Гоце Делчев

Контакти:

0894 70 04 47

Гоце Делчев, ул. Драма №1

dr.kapitanov@ abv.bg

Дентален кабинет Д-р Александър Капитанов се намира в центъра на град Гоце Делчев. Кабинетът е оборудван с модерна апаратура от водещи производители. Разполага със зъботехническа лаборатория, с модерна материална база, което гарантира бързината и качеството на предлаганите услуги. Залагаме на висок стандарт на лечение и обслужване.

В дентален кабинет Д-р Александър Капитанов се извършват специални хирургични процедури – имплантология, синус лифт, предимплантологични манипулации за потготовка на челюстите, екстракция на ретинирани и полуретинирани мъдреци и дълбоко фрактурирани корени. Професионалните интереси на Д-р Капитанов са насочени в областта на имплантологията, хирургията и протетичнатадентална медицина. Съвременно кореново лечение е базирано на правилно почистване на кореновите канали. За постигане на тази цел използваме съвременна техника. Прецизното лечение на кореновите канали е гаранция за дълготрайната преживяемост на зъба.

  • Хирургия – екстракция на зъби, оперативно отстраняване на ретинирани и дълбоко фрактурирани зъби, инцизия на абцеси, апикалнаостеотомия, хирургична потготовка за протезиране.
  • Имплантология– поставяне на импланти, цялостна грижа за пациента от първичния преглед и планиране на лечението до редовните контролни прегледи.
  • Ортопедично лечение, възстановяване на дефектни зъбни редици чрез поставяне на неподвижни конструкции- мостове и коронки, подвижни протези, протези, протезиране върху импланти.
  • Детска стоматология – силанизиране, лечение на детските зъбки. Избелване на зъби чрез различни иновативни системи.
  • Естетични корекции с използване на хиаулронова киселина, корекция на устни и постигане на желан резултат .

Професионален подход и иновативната техника и методи, с които разполагаме е гаранция за най-добри резултати. Инвестираме в нови технологии, квалификационни курсове в областта на денталната практика и теория – целящи добро качество на предлаганите услуги. Приоритет за нас е съчетанието на висок професионализъм, внимание и грижа към всеки пациент. Д-р Капитанов завършва факултет по дентална медицина към Медицински университет гр. Пловдив с образователна степен ” Магистър ”. Преминава редица курсове при известни специалисти. притежава сертификати за теоретико-практически курс водена костна регенерация в дисталната част на горна челюст и синус лифт. Класификация за поставяне на импланти. Класификация за комбинирано протезиране. Класификация на теоретична и практична част за поставяне на хиалуроновакеселина.

Slider
Slider