City Jungle - Ветеринарна клиника град София

Контакти:

0889 39 20 29

02 / 416 74 04

София, ж.к. Дружба 2, бл. 227

Ветеринарна клиника Сити Джънгъл предлага пълен набор от услуги в сферата на профилактика, диагностика, терапия, хирургия, рехабилитация и физиотерапия. Гордеем се с професионализма на всички лекари, любовта към пациентите и личното отношение към клиентите. Наша привилегия е да се грижим за животните, поверени ни от Вас. Ние сме посветени и твърдо решени да работим винаги за най-доброто на пациента!

Ветеринарна клиника “City Jungle” предлага пълен набор от услуги в сферата на профилактика, диагностика, лечение и размножаване на домашните любимци.Гордеем се с професионализма на екипа и се стремим да стимулираме повишаването на квалификацията на всички лекари.Имаме и ндивидуален подход към всяко животинче, на което се налага лекарска помощ или просто разкрасяване. Предвид факта, че „животните не могат да си кажат”,ПРОФИЛАКТИКАТА на заболяванията при тях е изключително важна!

Ветеринарна клиника Сити Джънгъл често обявява различни профилактични програми!

Груминг салон “City Jungle” и Филипия

Цялостна грижа за козината, кожата, лапите и ушите на четириногия Ви приятел.

Качествена услуга, на достъпна цена!

Щастливи сме, че от 2019 г. , можем да предоставим пълна груминг услуга на Вашите домашни любимци.

Салонът е оборудван с най-висок клас маси, вани, уреди и др. ,за да може нашият професионален грумър да даде най-доброто от себе си и да осигури на Вашия любимец не просто постригване, а цялостна грижа за козината ,кожата, лапите и ушите на четириногия Ви приятел.

Тя е безценна подкрепа на дерматолозите в клиниката, тъй като в много от случаите не бихме се справили без „лечебно къпане“, което не рядко затруднява стопаните.

 

Slider
Slider