Ветеринарна клиника Вита Вери - Стара Загора

Ветеринарна клиника Вита Вери - Стара Загора

Ветеринарна клиника Вита Вери - Стара Загора

Контакти:

0894 33 75 00

042 / 65 41 22

Стара Загора ,ул. Стефан Караджа 101

vitavery@abv.bg

Клиниката разполага с необходимата материална база, апаратура за диагностика и лечение, и професионален екип, за предоставяне на адекватно и качествено съвременно лечение. Извършваме ветеринарно медицински услуги в областта на : терапия, хирургия, анестезиология, кардиология, онкология, стоматология, офталмология, орнитология. Модерно обзаведената ни лаборатория позволява да извършваме качествено и бързо всички видове изследвания. Многофункционалната хирургична зала и сектор за анестазия и реанимация ни дава възможност за извършване на сложни операции и лечение на  пациенти в критично състояние. Към клиниката има и отопляем стационар за лечение на домашни любимци. За клиенти, които не могат да посетят клиниката предлагаме обслужване и лечение по домовете. Клиниката има възможност и за посещение от хора в неравностойно положение.


Разполагаме с модерно обзаведената хирургична  зала, към която е обособена реанимация с кислород за пациенти в критично състояние – при необходимост, пациентите се наблюдават 24 часа. Специализираната апаратура дава възможност да се извършват прецизни операции, лабораторни изследвания, постоянно следене на сърдечната дейност, дишане, насищане на кръвта с кислород по време на операции.Към клиниката има и  отопляем стационар за лечение животните са разположени в различни помещения по видове и тяхното здравно състояния се следи денонощно.
За клиенти, които не могат да посетят клиниката предлагаме обслужване по домовете.

 

Към модерно обзаведената хирургична зала има обособена ранимационна зала, която разполага с кислороден апарат, за пациенти в критично състояние. Най – модерна техника ни позволява да следим по време на операция и след това в реанимацията едновременно сърдечна дейност, дишане, кислородно насищане на кръвта, пулс. При нас се извършват офталмогични операции, с помоща на ултразвук се снема зъбна плака, изграждат се счупени зъби, предлагаме и ортодонтни услуги. Притежаване стационар за лечение на кучета и котки, което е голямо удобство за стопаните. Животните са разположени в различни помещения по видове. Обслужването и следенето на здравното състояние е 24 часово. Помещенията са отопляват с подово отопление. При нас има специалисти по болести по всички видове екзотични животни, птици, гризачи, земноводни, змии , които правят профилактика и лечение на диви и зоопаркови животни.

Slider
Slider