ГЕОРГИ ДИНЕВ - 81 ЕООД - Ветеринар град Ямбол

ГЕОРГИ ДИНЕВ - 81 ЕООД - Ветеринар град Ямбол

ГЕОРГИ ДИНЕВ - 81 ЕООД - Ветеринар град Ямбол

Контакти:

0899 39 16 94

089 95 02 31

Ямбол, жк. Златен Рог; бл. 15

info@zdraven-register.bg

Като лекари, но и като стопани на прекрасни животинки, знаем, че тяхното отглеждане е истинско приключение, вълнуващо, но и съпътствано с не малко затруднения.

Приели сме за своя мисия да споделим с вас всяка стъпка от него, не само като професионалисти, но най-вече – като ваши верни партньори.

Вярваме, че в сърцето на качествената ветеринарно-медицинска помощ е специалната връзка на взаимно доверие и отдаденост, която се изгражда между животинката, нейния стопанин и лекар.

Ние работим с предварително записани часове. Причината е в дълбокото ни убеждение, че единствено по този начин сме в състояние да отговорим в максимална степен на нуждите на своите пациенти, с необходимото индивидуално внимание и спокойствие. Удобството за вас, се изразява във възможността да ни зададете всички въпроси и да получите цялата информация, която да ви бъде от помощ в грижата за вашия четириног приятел.

Разбираме, че тази практика понякога причинява неудобство, но ви уверяваме, че в дългосрочен план ползите ще бъдат неизменно повече.

Заедно можем да отгледаме по-здрави и щастливи домашни любимци.

Slider
Slider